Overslaan naar content

Sushi Sous Chef - Noa

  • Op locatie
    • Amsterdam
  • € 3.000 - € 3.300 per maand
  • House of Noa

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?

Stuur ons je CV en een korte motivatie. Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Let’s build something unforgettable.
Let’s build Noa.

Functieomschrijving

House of Noa – Beurs van Berlage, Amsterdam
Opening: eind december 2025
Restaurant, bar en club | Diner gelegenheid voor 75 gasten | Bar capaciteit: 150 personen

Over Noa

Verborgen onder de iconische Beurs van Berlage, in wat ooit een fietsenkelder was, opent dit najaar een compleet nieuwe nachtbeleving in hartje Amsterdam: Noa. Een exclusieve restaurant-bar-club waar muziek, sfeer, gastronomie en design samenkomen. Noa bevindt zich in een waanzinnige ruimte met maar liefst 23 monumentale bogen, een historische plek - waar zelfs de koning en koningin zijn getrouwd.Voor het diner serveren we verfijnde Japanse bites, bereid door jou, onze culinaire sushi chef. Daarna gaan we moeiteloos over in een sfeer van late-night drinks, goede artiesten en dansen tot in de vroege uurtjes (in de weekenden). 

Vereisten

De rol
We zoeken een gedreven en leergierige Sushi Sous Chef met minimaal 3 jaar ervaring in het bereiden van high end sushi en in een leidinggevende rol. De training wordt gegeven door niemand minder dan Chef Ken van Ken Sushi, een bekende naam binnen de Amsterdamse sushi scene. Als Sous Chef van House of Noa ben jij straks medeverantwoordelijk voor het bedenken en bereiden van hoogwaardige Japanse sushi en bites die passen bij de sfeer en uitstraling van de zaak. Jij weet je keukenteam te inspireren en samen met de Chef zorgen jullie ervoor dat elke gast wordt verrast door smaak, kwaliteit en presentatie!

Noa opent eind december, maar je kunt al voorafgaand aan de opening starten met training bij Ken, zodat je helemaal klaargestoomd bent voor de opening. Dit betekent dat je ook eerder onder contract kunt komen bij The Seafood Bar Group.

Wat wij zoeken in jou

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het maken van hoogwaardige sushi als Zelfstandig werkend kok of Sous chef 

  • Je hebt een grote passie voor de Japanse keuken

  • Je hebt ervaring in een luxe horecazaak of fine dining setting

  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail, zowel qua smaak als presentatie

  • Je bent leergierig en enthousiast om je verder te ontwikkelen

  • Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands is een pré

  • Je bent beschikbaar vanaf ongeveer 1 december voor training en opzet voorafgaand aan de opening van Noa


Wat wij bieden

  • De mogelijkheid om getraind te worden door Chef Ken van Ken Sushi

  • Een vast salaris tussen €3000 en €3300 per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring

  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, reiskostenvergoeding

  • De kans om al voor de opening te starten en mee te groeien in het concept

  • Werken binnen een ambitieus team van The Seafood Bar Group

  • Creatieve vrijheid en ruimte om jouw stempel te drukken op onze sushi stijl

  • Een luxe en stijlvolle werkplek in het hart van Amsterdam

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.300 per maand
House of Noa

of

Can’t find a job position you’re looking for?

We’re always looking for people with unique skills. Send us your CV and we’ll get in touch when we have an opening that matches your expectations.