Duurzaam ondernemen
Samen met onze leveranciers kiezen we voor de best beschikbare vis uit duurzame en innovatieve visserijen. Om de veestapel te behouden. Onze focus is duurzaam ondernemen en heerlijk eten op tafel zetten.
Welkom! Wij zijn een moderne restaurantketen gespecialiseerd in zeevruchten, waar we een breed scala aan de meest verse zeevruchten aanbieden. Het is ons streven om onze gasten te voorzien van ongelooflijke zeevruchten, en we leven die droom. Familie De Visscher
Fons de Visscher was 27 jaar lang een gerespecteerde visverkoper in Helmond. Een kleine stad in Nederland. Toen besloot hij een nieuw avontuur te beginnen. Gedreven door zijn passie voor vis en goede wijnen, richtte Fons The Seafood Bar op. Het eerste restaurant opende zijn deuren in 2012. Nu zijn we flink wat jaren verder en hebben onze droom werkelijkheid zien worden.
Inmiddels hebben we op vijf locations restaurants. Op top locaties in Amsterdam, Utrecht en meest recentelijk onze eerste internationale vestiging in Soho, London.
Samen met onze leveranciers kiezen we voor de best beschikbare vis uit duurzame en innovatieve visserijen. Om de veestapel te behouden. Onze focus is duurzaam ondernemen en heerlijk eten op tafel zetten.