Overslaan naar content

Ons selectie proces

We leren je kennen

We willen weten wie je bent. En wat jouw ambities zijn. Daarom hebben een (online) eerste gesprek. Daarin leren wij jou beter kennen en jij ons. Bevalt dat goed? Leuk! Op naar het 2e gesprek.

Interview

We hebben je al een beetje leren kennen. Dus is het tijd om met een van onze managers dieper in te gaan op jouw ervaring. Wat voor vragen kun je verwachten? Bijvoorbeeld over je ervaring in service- of keukenteams. Heb jij nog vragen voor ons? Stel ze gerust.

Een dag(deel) meedraaien

We willen graag weten hoe jij bent als je aan het werk gaat. Daarom geven we je een werk gerelateerde opdracht. Tijdens een proefdag in de keuken of met het serviceteam op een van onze locaties. Zo kom jij er ook meteen achter hoe wij ons werk doen en of dat bij jou past.

Haak, lijn én een ondertekend contract

Zijn we allebei enthousiast? Dan is het tijd om de arbeidsvoorwaarden te bespreken en om het contract te tekenen. Hierna verwelkomen we je officieel in ons team.

FAQ

Is een online sollicitatie gesprek mogelijk?

Meestal nemen we 2 sollicitatiegesprekken af. Ons doel is om dat in 7 dagen af te ronden. Dan kan het makkelijker zijn om elkaar digitaal te spreken. Maar het liefst zien we je in het echt op een van onze locaties. Kun je gelijk zien waar jij komt te werken!

Hoe kan ik me voorbereiden op het sollicitatiegesprek?

Lees vooraf de functieomschrijving en bekijk onze social kanalen (bijvoorbeeld Instagram). Dan krijg je ook een beetje een gevoel van de plek waar jij komt te werken. En wie weet schiet er wel een vraag bij je te binnen. Schrijf ‘m op en stel hem tijdens het sollicitatiegesprek. Maar het allerbelangrijkst is: wees jezelf. Want authenticiteit vinden wij belangrijk.

Moet ik in Amsterdam wonen?

Ook al hebben we veel vestigingen in Amsterdam, je hoeft niet in Amsterdam te wonen. Al is het wel makkelijker als je een dienst hebt die om 00.30 uur eindigt. Wil je bij ons komen werken? Maar is Amsterdam te ver weg? Bekijk dan vacatures voor onze andere locaties.

Wat voor soort diensten zijn er?

We hebben verschillende diensten. De een begint in de ochtend, de ander eindigt om 00.30 uur. Bespreek hierin ook met ons jouw voorkeuren!