Functieomschrijving
Jij gaat voor kwaliteit en creativiteit. Dat zie je terug in je werk. En daarin wil je groeien. Misschien zelfs wel tot sous-chef. Dan ben je bij The Seafood Bar aan het juiste adres. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen, samen met ons enthousiaste team. Bekijk daarom nu de vacature voor zelfstandig werkend kok in Amsterdam.
Highlights
- Salaris tussen €2400 en €2600 euro per maand.
- Fooi tussen €700 en €900 euro per maand (op basis van een fulltime contract)
- Reiskostenvergoeding tot €250 per maand.
- Fulltime of parttime.
- Doorgroeimogelijkheden tot sous-chef.
Vereisten
Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok presenteer jij op creatieve wijze de mooiste schelp- en schaaldiergerechten. Je fileert en bereid perfect gebakken vis. Ook help je mee bij de voorbereidingen (mise en place). Tijdens de service run jij jouw eigen sectie. Daar ben je goed in. Want jij bent scherp en geconcentreerd. Na de service help jij mee met het schoonmaken van de keuken. Zodat jij en jouw collega’s de volgende dag met een frisse start beginnen. Je werkt in een enthousiast team dat elke dag streeft naar een unieke gastbeleving. Waar vers en goed eten voorop staan.
Wie ben jij?
- Je hebt mimimaal 1 jaar ervaring.
- Je bent beschikbaar voor 24 – 40 uur per week.
- Je werkt graag doordeweeks en in het weekend.
- Je spreekt Nederlands of Engels.
- Je kent de regelgeving rondom hygiëne en voedselveiligheid (HACCP).
- Je houdt van seafood en kennis ervan is een pre.
Wij zijn The Seafood Bar
In 2012 openden we ons eerste restaurant. Inmiddels zijn we een snelgroeiende keten met mooie en moderne vestigingen in onder andere Amsterdam, Utrecht en Londen. Waar we kwalitatieve, duurzame én creatieve gerechten op tafel zetten. We zijn een familiebedrijf. En daar zijn we trots op. Jou zien we als ons nieuwste familielid.
We zijn ambitieus. En willen iedere dag het beste resultaat leveren. Als chef de partie kom je terecht in een enthousiast team. Die samenwerken én ontwikkeling belangrijk vinden. Daarom krijgen onze collega’s de ruimte om interne en externe trainingen te volgen. En om intern door te groeien. Zo staat jouw ontwikkeling niet stil. Ondertussen groeien we verder. Met nieuwe restaurants en willen we in het aankomende 3 jaar verdubbelen. Allemaal even sfeervol en culinair. Groei jij met ons mee?
Arbeidsvoorwaarden De basics
- Salaris tussen €2400 en €2600 euro (Exclusief vakantiegeld en vakantiedagen).
- Fooi tussen €600 en €900 euro per maand.
- Reiskostenvergoeding tot €250 per maand.
- Pensioen.
- Vakantietoeslag: 8%.
- Flexibele werktijden.
- 26 betaalde vakantiedagen.
- Doorgroeimogelijkheden tot sous-chef.
En dit krijg je nog meer
- Je krijgt 20% korting in alle restaurants van The Seafood Bar.
- Je komt te werken in een professionele werkomgeving.
- Je krijgt interne én externe trainingen.
- Een gezellig team met leuke collega’s.
- Gezellige borrels en (sport)activiteiten.
- Toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Londen.
Vragen?
Heb je een vraag? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met ons: recruitment@theseafoodbar.nl
- Amsterdam, Utrecht, Nederland
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!