Can’t find a job position you’re looking for?
We’re always looking for people with unique skills. Send us your CV and we’ll get in touch when we have an opening that matches your expectations.
Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?
Stuur ons je CV en een korte motivatie. Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Let’s build something unforgettable.
Let’s build Noa.
Vacature: Sushi - Sushi Chef
Noa – Beurs van Berlage, Amsterdam
Opening: circa oktober 2025
Restaurant, bar en club | Diner gelegenheid voor 75 gasten | Bar capaciteit: 150 personen
Over Noa
Verborgen onder de iconische Beurs van Berlage, in wat ooit een fietsenkelder was, opent dit najaar een compleet nieuwe nachtbeleving in hartje Amsterdam: Noa. Een exclusieve restaurant-bar-club waar muziek, sfeer, gastronomie en design samenkomen. Noa bevindt zich in een waanzinnige ruimte met maar liefst 23 monumentale bogen, een historische plek - waar zelfs de koning en koningin zijn getrouwd.Voor het diner serveren we verfijnde Japanse bites, bereid door jou, onze culinaire sushi chef. Daarna gaan we moeiteloos over in een sfeer van late-night drinks, goede artiesten en dansen tot in de vroege uurtjes (in de weekenden).
De rol
We zoeken een gedreven en leergierige Sushi Chef met minimaal 3 jaar ervaring in het bereiden van high end sushi. Wat we zoeken is talent en leergierigheid, wij zorgen ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen in zowel je culinaire als leidinggevende rol. De training wordt gegeven door niemand minder dan Chef Ken van Ken Sushi, een bekende naam binnen de Amsterdamse sushi scene. Als Chef van Noa ben jij straks (mede)verantwoordelijk voor het bedenken en bereiden van hoogwaardige Japanse sushi en bites die passen bij de sfeer en uitstraling van de zaak. Jij weet je keukenteam te inspireren en samen zorgen jullie ervoor dat elke gast wordt verrast door smaak, kwaliteit en presentatie!
Noa opent in oktober 2025, maar we zoeken iemand die eerder wil instromen. Je kunt al voorafgaand aan de opening starten met training bij Ken, zodat je helemaal klaargestoomd bent voor de opening. Uiteraard betekent dit dat je ook eerder onder contract kunt komen bij The Seafood Bar.
Wat je gaat doen
Je bereidt de sushi met zorg, volgens hoge kwaliteitsstandaarden
Je werkt met dagverse ingrediënten van topkwaliteit
Je ontwikkelt samen met het management-team nieuwe gerechten die passen bij het Noa concept
Je houdt de keuken georganiseerd, schoon en efficiënt
Je stuurt en coacht je collega’s en geeft training waar nodig
Wat wij zoeken in jou
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het maken van hoogwaardige sushi als Zelfstandig werkend kok of Sous chef
Je hebt een grote passie voor de Japanse keuken
Je hebt ervaring in een luxe horecazaak of fine dining setting
Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail, zowel qua smaak als presentatie
Je bent leergierig en enthousiast om je verder te ontwikkelen
Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands is een pré
Je bent beschikbaar vanaf ongeveer 1 augustus 2025 voor training en opzet voorafgaand aan de opening van Noa
Wat wij bieden
De mogelijkheid om getraind te worden door Chef Ken van Ken Sushi
Een vast salaris tussen €3000 en €3500 per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring
Een goede bonusregeling
Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, reiskostenvergoeding
De kans om al voor de opening te starten en mee te groeien in het concept
Werken binnen een ambitieus team van The Seafood Bar Group
Creatieve vrijheid en ruimte om jouw stempel te drukken op onze sushi stijl
Een luxe en stijlvolle werkplek in het hart van Amsterdam
of
Je sollicitatie is succesvol ingediend!
We’re always looking for people with unique skills. Send us your CV and we’ll get in touch when we have an opening that matches your expectations.