Overslaan naar content

Sous Chef

  • Op locatie
    • Amsterdam
  • € 2.800 - € 3.500 per maand
  • Amsterdam

Als Sous Chef bij The Seafood Bar leid je een gepassioneerd team en zorg je voor de perfecte bereiding van dagverse visgerechten. Groei en ontwikkeling staan centraal!

Functieomschrijving

Je hebt een passie voor diversiteit en het managen van een team, terwijl je de kwaliteit en kosten nauwlettend in de gaten houdt. Voor jou is de rol van sous-chef een tweede natuur. Maar je wilt meer, en bij The Seafood Bar krijg je die ruimte. Hier kun je jouw ambitie waarmaken en jezelf verder ontwikkelen, samen met een gedreven team. Bekijk snel de vacature voor sous-chef in Amsterdam!


Wat wij je bieden:

  • Salaris: tussen €2800 en €3500 per maand.
  • Fooi: Gemiddeld €700 in cash per maand
  • Reiskostenvergoeding: Vanaf 10km tot maximaal €250 per maand.
  • Doorgroeimogelijkheden: naar chef-kok.
  • Pensioenregeling.
  • Vakantiegeld: 8%.
  • Vakantiedagen: 26 per jaar.


Klaar om aan te sluiten bij ons team?
Laat van je horen en misschien werk jij binnenkort in een van de leukste restaurants van Amsterdam!

Vereisten

Wat ga je doen?

Als sous-chef bij The Seafood Bar ben jij de rechterhand van de chef-kok en het fundament van ons keukenteam. Je zorgt ervoor dat de keuken soepel draait, van het fileren van dagverse vis tot het bereiden van heerlijke gerechten. Je begeleidt je team, bewaakt de kwaliteit en controleert de aangeleverde producten. Je denkt mee over de kosten, stelt de roosters op en zorgt voor de training en ontwikkeling van je collega's. Jij speelt een sleutelrol in het leveren van topkwaliteit en een geweldige ervaring voor onze gasten.


Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in het managen van een keuken en leidinggeven aan een team.
  • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week, zowel doordeweeks als in het weekend.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands of Engels.
  • Je woont in Amsterdam of omgeving.
  • Je hebt kennis van hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften (HACCP).
  • Je hebt een passie voor seafood en weet er veel van.
  • Je bent communicatief sterk, een echte teamspeler en blijft kalm onder druk.
  • Je hebt oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Werken bij The Seafood Bar betekent niet alleen een leuke baan, maar ook een aantal fijne arbeidsvoorwaarden.


Wat werken bij The SeaFood Bar nog meer voor voordelen heeft:

  • 20% korting in al onze restaurants

  • Gezellig team: Werken met enthousiaste collega’s in een leuke werkomgeving

  • Trainingen: Interne én externe trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen

  • Borrels en activiteiten: Gezellige borrels en (sportieve) uitjes


Wij zijn The Seafood Bar:

In 2012 openden we ons eerste restaurant. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een snelgroeiend bedrijf met zes populaire en moderne vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Londen. Elke dag serveren wij daar met plezier kwalitatieve, duurzame en creatieve gerechten. Naast een lunch of diner, kan je sinds kort ook terecht in onze exclusieve Speakeasy bar, Zum Barbarossa, waar wij smaakvolle cocktails en hapjes serveren en in de weekenden een DJ staat en gedanst wordt.

Onze ambitie is groot, wij willen iedere dag het beste resultaat leveren, zowel voor onze gasten als voor onze gewaardeerde collega’s (totaal 200+). We zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Met ons kantoor team (Marketing, Finance, Customer Service, TD en HR) zorgen we er samen voor dat ook alles achter de schermen van de restaurants goed reilt en zeilt. Als nieuwe collega kom je terecht in een enthousiast en informeel team, dat samenwerken én ontwikkeling belangrijk vindt. Word jij het nieuwste lid van onze Seafood Family?🦞🐠🍾



Heb je vragen?
Stuur een mailtje naar ons via: recruitment@theseafoodbar.nl ! 🦞🐠🍾

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Amsterdam

of

Can’t find a job position you’re looking for?

We’re always looking for people with unique skills. Send us your CV and we’ll get in touch when we have an opening that matches your expectations.