Overslaan naar content

Head Chef

  • Op locatie
    • Amsterdam
  • € 3.500 - € 4.200 per maand
  • Amsterdam

Als Head Chef bij The Seafood Bar leid je een enthousiast team en creëer je culinaire meesterwerken. Groei en ontwikkeling staan centraal in een inspirerende werkomgeving.

Functieomschrijving

Als Head Chef ben jij de drijvende kracht achter de keuken.

Je geeft leiding aan je team om samen uitzonderlijke gerechten te creëren die jouw passie en vakmanschap weerspiegelen. In deze rol kun je jouw culinaire talenten en leiderschapskwaliteiten volledig benutten. Bij The Seafood Bar krijg je de ruimte om je ambities waar te maken, met volop kansen om verder te ontwikkelen binnen een dynamisch en enthousiast team. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en de culinaire ervaring in Amsterdam naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan snel onze vacature voor Head Chef!


Wat wij je bieden:

  • Salaris: tussen €3500 en €4200 per maand.

  • Fooi: Gemiddeld €700 in cash per maand

  • Reiskostenvergoeding: Vanaf 10km tot maximaal €250 per maand.

  • Kwartaalbonussen: tot €1200.

  • Pensioenregeling.

  • Vakantiegeld: 8%.

  • Vakantiedagen: 26 per jaar.


Klaar om aan te sluiten bij ons team?
Laat van je horen en misschien werk jij binnenkort in een van de leukste restaurants van Amsterdam! 🦞

Vereisten

Wat ga je doen?

Als Head Chef ben je samen met je team verantwoordelijk voor het leveren van de ultieme eetervaring aan onze gasten. Je zorgt ervoor dat je collega’s consistent de hoge kwaliteit behalen waar wij, en jij, naar streven. Om dit te realiseren, houd je toezicht op de keukenoperatie, manage en coach je het team, onderhoud je de keukenapparatuur, en bewaak je de kwaliteit van de ingrediënten. Je begrijpt dat teamwork essentieel is voor het bereiken van de beste resultaten, en je uitstekende communicatieve vaardigheden dragen hieraan bij. Naast de keuken beheer je ook de kosten, maak je planningen en stimuleer je training en ontwikkeling binnen je keukenteam.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een keuken management positie.

  • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.

  • Je bent bereid om zowel doordeweeks als in het weekend te werken.

  • Je spreekt en schrijft Nederlands of Engels.

  • Je bent bekend met hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften (HACCP).

  • Je hebt een passie voor zeevruchten en kennis van dit product.

  • Je bent stressbestendig en een teamspeler.

  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

  • Je woont in Amsterdam of de nabije omgeving.


Wij zijn The Seafood Bar:

In 2012 openden we ons eerste restaurant. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een snelgroeiend bedrijf met zes populaire en moderne vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Londen. Elke dag serveren wij daar met plezier kwalitatieve, duurzame en creatieve gerechten. Naast een lunch of diner, kan je sinds kort ook terecht in onze exclusieve Speakeasy bar, Zum Barbarossa, waar wij smaakvolle cocktails en hapjes serveren en in de weekenden een DJ staat en gedanst wordt.

Onze ambitie is groot, wij willen iedere dag het beste resultaat leveren, zowel voor onze gasten als voor onze gewaardeerde collega’s (totaal 200+). We zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Met ons kantoor team (Marketing, Finance, Customer Service, TD en HR) zorgen we er samen voor dat ook alles achter de schermen van de restaurants goed reilt en zeilt. Als nieuwe collega kom je terecht in een enthousiast en informeel team, dat samenwerken én ontwikkeling belangrijk vindt. Word jij het nieuwste lid van onze Seafood Family?


Heb je vragen?
Stuur een mailtje naar ons via: recruitment@theseafoodbar.nl ! 🦞🐠🍾


Op locatie
  • Amsterdam, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 4.200 per maand
Amsterdam

of